img img

4 +

Yıllık Deneyim

svg
İZKOM Hakkında

Kurumsal

İzmit Dil Konuşma Merkezi, 2019 yılında Kocaeli'de Dil Konuşma Terapisi hizmetleri sunmak üzere Dkt. Ömer Demirel tarafından kurulmuştur. Merkez, dil ve iletişim bozukluklarıyla mücadele eden çocuklar ve yetişkinlere destek sağlamayı hedeflemektedir.

Merkezimizde uzman dil konuşma terapistleri, bireysel terapi seansları, dil değerlendirmeleri ve terapi planlamaları ile bireylerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır. Terapistlerimiz, bireylerin dil gelişimini, konuşma becerilerini, ses ve dil kullanımını değerlendirerek, kişiye özel terapi programları oluştururlar.

İzmit Dil...

İzmit Dil ve Konuşma Merkezi

shape
shape
shape
shape

İZKOM Hakkında Görüşler

img

Merhaba, 7 yasindaki kizim icin, Dr.Ömer Demirel beyden egitim aldik.

Basarili sonuc aldik.egitim sonrasi bize verdigi calisma kagitlariyla evde de calicmaya devam ettik.tekrar cok onemli.

Savaş Şahin
img

Oğlumun çıkaramadığı "r" sesi bizim için artık sorun oluşturmaya baslamisti. Büyüdüğünde de aynı problemi yaşamasını hiç istemiyorduk. Aramalarimiz sonucunda İZKOM dan Ömer Bey ile karşılaştık. Oğluma olan samimi davranışları ve işinde olan uzmanlığı sayesinde tek seansta problem tamamen ortadan kalktı. İkinci seansı da tamamlayıp kendisinden ayrıldık. Bu kadar çabuk çözüleceğini bilseydim şimdiye kadar asla beklemezdim. Şimdi herkese gönül rahatlığıyla Ömer Bey ile iletişime geçmelerini tavsiye ediyorum. Her şey için teşekkürler..

Bahar Yaman
img

Oğlum için baş vurduk konusmada sıkıntımız vardı ve Ömer beyin ilgisiyleyse baya yol kat ettik tavsiye ederim.

Selçuk Çetin
img

İşin ehli bir yer. Ömer Bey ile tanıştığım günden bu yana beni çok yönde olumlu etkiledi. Kendime olan öz güvenim sayesinde artmaya başladı. Herkese tavsiye ediyorum.

Ayça Şükür
img

Ortalama 6 aydir selebral palsi tanısı olan 3,5 yaşındaki oğlum için gidiyorum ciddi anlamda olumlu katkısı oldu başladığımızda oğlum bazı seyleri söylüyordu şimdi ikili cümlelere geçtik konusmaya başlayınca sakinleşti hem rehabilitasyondaki öğretmenleri hemde kresdeki öğretmenleri oğlumda ki değişimi fark etti gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim unutmayın ne kadar erken başlarsak o kadar çabuk ve çok verim alabiliriz.

Yeşim Üstünsoy
img

7 yaşındaki oğlum için 3 ay önce başladık ömer beyin ilgisi ve tavsiyeleriyle yol katettik özellikle iletişime çok açıldı ve konuşma hiç yok gibiydi şuan anlamlı kelimeler çıkmaya başladı ilgilerinden dolayı cok teşekkür ederiz.

Hüseyin Bayrak
img

13 yaşında ki oğlumun kekemelikten kaynaklanan konuşma bozukluğu üzerine yardım aldık.. Bilgisi yaklaşımı, konuya hakimiyeti ve iletişim konusunda gerçekten teşşekürü fazlasıyla hak eden Ömer Demirel hocam dan güvenle yardım alabilirsiniz..

Engin Dağ
img

Oğlum 6 yaşında. 3 ay Ömer beyden destek aldı.Söyleyemediği bütün harfleri şu an çıkarıyor. Konuşması düzeldiği için anlaşılırlılığı ve özgüveni arttı. Kısa sürede çok iyi yol aldık. Teşekkür ediyorum kendisine.

Serpil Başkaya
img

Oğlum 6 yaşında. 3 ay Ömer beyden destek aldı.Söyleyemediği bütün harfleri şu an çıkarıyor. Konuşması düzeldiği için anlaşılırlılığı ve özgüveni arttı. Kısa sürede çok iyi yol aldık. Teşekkür ediyorum kendisine.

Emel Aydın
İzmit Dil ve Konuşma Merkezi

Uzmanlar

Dil ve Konuşma Terapisti

Ömer Demirel

Dil ve Konuşma Terapisti

Gülnur Özek

Ekibimize Katılın

Uzman kadromuz arasında yer almak bize değer katmak istiyorsanız CV'nizi bekliyoruz.

Object Object